DSC_1554
DSC_1554

Slå ett slag för
psykisk hälsa!

Vi kraftsamlar med en j*vla skitturnering i padel, där det inte är hela världen om du förlorar. Att öppna upp samtalet, lära oss mer om och våga prata om psykisk ohälsa kommer att vara den riktiga vinsten. Allt överskott från turneringen går oavkortat till Mind.

Företagsevent

Boka upp ditt företag på årets kanske viktigaste företagsevent till förmån för psykisk hälsa! Torsdag 9 mars kan ni prova på padel med våra kunniga instruktörer, tävla mot andra företag och ta del av en inspirerande lunchföreläsning med Selene Cortes från Mind.

Upplägg torsdag den 9/3

kl 10–12  prova-på-padel
kl 12–13  föreläsning
kl 13–15  företagskamp

 

Prova-på-padel + föreläsning, 975 kr/person.
Företagskamp + föreläsning, 975 kr/person.
Endast föreläsning, 575 kr/person.
Alla priser är exklusive moms.

Fotograf: Jose Figueroa

Lunchföreläsning med Selene Cortes från Mind

Psykisk ohälsa är en av vår tids största folksjukdomar och dessutom svårt att prata om. Det är skamfyllt, tabubelagt och stigmatiserat. Och psykisk ohälsa är dyrt. Särskilt för arbetsgivaren. Så, hur öppnar vi upp samtalet om psykisk ohälsa och gör det hanterbart? 

Selene Cortez är en kvick och inspirerande föreläsare som gör ett tungt ämne både intressant och kul och får deltagarna att verkligen tänka utanför ramarna.

Mind arbetar för ett samhälle som främjar psykiskt välbefinnande. Ett samhälle där människor med psykiska besvär och psykiatriska diagnoser blir respekterade, får det stöd de behöver och där ingen tar sitt liv. Detta gör de genom att erbjuda medmänskligt stöd, sprida kunskap och driva påverkansarbete.

Psykiskt välbefinnande för alla!

Det är dags att våga prata om något som drabbar alla men inte syns eller hörs. Psykisk ohälsa påverkar de flesta av oss, direkt eller indirekt. Det kan vara vi själva, inom familjen, en nära vän eller på arbetsplatsen. Psykisk ohälsa syns inte alltid utåt och är för många svårt att prata om. En j*vla skitturnering spelas helgen 9-12 mars i syfte att belysa frågan och samla in pengar till Mind för att fler ska kunna få stöd och hjälp.

Mathias Löf, Premium Padel

sv_SE

Gomorron på
sociala medier

Träffa oss

Boka ett möte så
bjuder vi på frukost!

Verifierad av MonsterInsights