Gomorron reklambyrå logotyp

Får vi göra reklam för en kommunikationsbyrå i Gävle?

Gomorron! Det säger vi hela dagen och lever därmed vårt varumärke som den vakna byrån. Men mest av allt gillar vi att hjälpa andra företag att leva sina. Vi skapar identiteter från grunden eller bygger om när det är dags för förändring. Våra strategier är sociala, digitala och analoga – helt beroende på förutsättningarna.

Får vi göra reklam för en kommunikations-
byrå i Gävle?

Gomorron! Det säger vi hela dagen och lever därmed vårt varumärke som den vakna byrån. Men mest av allt gillar vi att hjälpa andra företag att leva sina. Vi skapar identiteter från grunden eller bygger om när det är dags för förändring. Våra strategier är sociala, digitala och analoga – helt beroende på förutsättningarna.

Så här tänker vi

Allt kommunicerar. Och i alla kontakter skapas uppfattningar, det som också kallas varumärken. Det finns helt enkelt inga frizoner. Vi vill vara med och påverka bilderna av våra uppdragsgivare. Vi vet att konsekvent och långsiktigt arbete ger resultat. Vi tänker att det är bättre att ha en plan än att agera planlöst.

Så här jobbar vi

Det finns inget trollspö. Vi gör en noggrann analys, lyssnar på er och er omgivning, använder oss av tidigare erfarenheter och våra egna verktyg. Vi jobbar gärna tätt och helt transparent. Helst följer vi er på vägen under en längre tid. Vi har gott om exempel där samarbetet börjat med en liten annons eller några inlägg i sociala medier för att sedan växa till en helhet.

Så här funkar vi

I största allmänhet. Vi tror på lust och glädje som starka drivkrafter. Dåligt morronhumör är inte vår stil. Vi älskar när vi får glädjas åt våra uppdragsgivares framgångar. Vägen dit stavas genuint engagemang och övertygelsen om att allt går lättare om vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Gomorron och välkommen till oss!

Låter det intressant?

Gomorrons historia

Vi brukar med stolthet säga att vi har trycksvärtan i blodet, ett arv som vi tagit med oss in i den digitala tidsåldern. År 2009 beslöt Sandvikens Tryckeri att satsa lite extra på sin prepress-avdelning och ge den en mer självständig roll. Det skulle visa sig vara ett klokt och framsynt beslut. I slutet av 2013 gick flyttlasset till Gävle och några månader senare klippte vi bandet med tryckeriet. Efter närmare fem år under namnet Sandbacka Grafiska, stod vi nu på egna ben som Gomorron, med tillägget ”Den vakna reklambyrån”. Idag finns vi i ATSA-huset vid Gasklockorna i Gävle och fortsätter utveckla vårt erbjudande som fullservice kommunikationsbyrå.

Historia Gomorron

En rubrik…

Att vara utsatt på nätet, i hemmet eller i en kärleksrelation…det kan vara…

Behöver du någon att prata med?

  • Prata med en vuxen du litar på
  • Ring till socialtjänsten där du bor
  • 114 14 om du vill prata med polisen men det inte är akut
  • 112 – om du är i fara eller det är bråttom!

Psykiskt

Fysiskt

Sexualiserat

Digitalt

utgör en stor del av våldet i nära relationer och internet kan användas som arena för att begränsa en nuvarande eller tidigare partners livsutrymme. Den vanligaste formen av digitalt våld som tjejer söker hjälp för är att en nuvarande eller tidigare pojkvän spridit eller hotat att sprida sexuella bilder (BRÅ.se).

www.umo.se  – här finns många kontakter om du behöver stöd

www.gavle.se

Besök www.jagvillveta.se för att få reda på mer

Besök www.ungarelationer.se  för att få reda på mer

Exempel på tilltal från Om nätet (Huskurage) – YouTube