Saker vi gjort

Tidning – Svenska Kyrkan i Gävle

Svenska Kyrkan i Gävle ger fyra gånger om året ut tidningen Intron som skickas ut till 37 500 hushåll i Gävle. Vi har producerat och formgett tidningen sedan 2018.

Tidningar som ligger på varandra

Syftet med tidningen är att synliggöra kyrkans verksamhet för Gävles invånare. Tidningen ska informera och förklara kyrkans aktiviteter och traditioner för de som inte har kommit i kontakt med kyrkan tidigare.

Vi vill skapa en dynamisk tidning som inspirerar till läsning för en verksamhet som i många fall berör allvarsamma och informativa ämnen. Genom personporträtt får vanliga människor skildra sin uppfattning om tro och religion.

Tre personer sitter i en soffa, skrattar och tittar på varandra och i tidningar.
Bilder på uppslagna tidningar
En hund

Vi får allt material från Svenska Kyrkan i Gävle som vi formger och producerar. Vi fotar huvudreportage och omslag. Vi skapar även en digital version av tidningen där vi annonserar huvudreportaget på sociala medier.

Resultatet är en tidning som visar bredden på kyrkans verksamhet. Det kan till exempel vara sociala insatser, konserter, personporträtt och reportage som förklarar kyrkans traditioner. Tidningen når även de som inte är medlemmar och vi vill därför sänka trösklarna och göra tidningen lättillgänglig för alla.

Mobiltelefon

Kontakta oss

sv_SE

Gomorron på
sociala medier

Träffa oss

Boka ett möte så
bjuder vi på frukost!