Saker vi gjort

Strategi och grafisk profil – Sandbacka Science Park

Sandbacka Science Park gör verklighet av nytänkande idéer till hållbara produkter, tjänster och företag. De stöttar företag med vägledning, kontakter och kunskap. Vi fick uppdraget att utveckla en kommunikationsstrategi åt Sandbacka Science Park och därefter tydliggöra deras grafiska profil.

Syftet med uppdraget var att underlätta arbetet internt och externt. Genom ett strategiarbete kan Sandbacka Science Park tillgängliggöras till fler och göra det enkelt för medarbetare och ambassadörer att prata om företaget. Genom att skapa en grafisk manual skapar vi en enhetlig visuell identitet som alla kan följa.

Aktiviteter och kommunikationsinsatser ska nå ut till målgrupper med rätt budskap och känsla. Genom en workshop arbetade vi fram den grund som kommunikationsstrategin utgick ifrån. Från den bestämdes vilken tonalitet som matchar Sandbacka Science Park. Vi la stor vikt på hur de olika prioriterade kanalerna skulle framställas.

gungande jobb
Visitkort lila
Två personer spelar bordsspel

Vi renodlade deras befintliga logotyp för att den ska fungera med färger som fungerar både i tryck och digitalt. Vi visar med tydliga exempel på hur logotyp, färger och text ska användas på digitala tavlor och nyhetsbrev. Vi satte även upp riktlinjer för hur flödet ska se ut i sociala medier.

Vi levererade logotyper, kommunikationsstrategi, grafisk manual, indesignmallar för Instagram och powerpointmallar. Vi fyllde även upp deras bildbank med nytagna bilder på engagerade medarbetare i naturliga miljöer. Genom en ny visuell identitet skapade vi en modern och fräsch känsla som matchar företaget.

Bild från en hemsida med människor

Kontakta oss

sv_SE

Gomorron på
sociala medier

Träffa oss

Boka ett möte så
bjuder vi på frukost!